Soal Bahasa Inggris Bergambar Untuk Kelas 3 Sd

Soal Bahasa Inggris Bergambar Untuk Kelas 3 Sd


Berikut ini adalah contoh latihan soal Ulangan Akhir Semester (UAS) ane mata pelajaran Bahasa Inggris untuk adik-adik yang duduk di bangku Sekolah Dasar kelas 3. Soal UAS Bahasa Inggris ini sudah dilengkapi dengan kunci jawaban. Semoga soal latihan ini dapat membantu adik-adik yang akan menghadapi Ujian Akhir Semester (UAS) 1.

Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 3 Semester 1 plus Kunci Jawaban

I. Read the text then reply question !

I have a friend. Her proper noun is Nadia. She is beautiful. She has long blackness hair. She has pointed nose. She likewise has thin lips. She is healthy. Every morn, she always goes jogging. She too drinks milk twice a day. That’s why, she has a healthy body.

ane. How is Nadia ?
Answer : ………………………………………………………

2. How is Nadia’s pilus ?
Reply : ………………………………………………………

three. Is Nadia’s nose apartment ?
Answer : ………………………………………………………

iv. What does she do in the morning time ?

Answer : ………………………………………………………

5. Does Nadia beverage milk ?

Reply : ………………………………………………………

II. Choose the correct respond past crossing a, b, c, or d !

1. Nosotros utilize eyes for ….
a. seeing
b. speaking
c. eating
d. walking

two. Boby has short black ….
a. lips
b. hair
c. hand
d. olfactory organ

three. We use …. for walking.
a. nose
b. legs
c. hands
d. head

4. Nosotros hang our bag on our ….
a. shoulder
b. breadbasket
c. cervix
d. chess

v. Nino wears a hat on his ….
a. nose
b. elbow
c. ear
d. head

vi. Nando …. to music with his ears.
a. watches
b. listens
c. looks
d. touches

Baca :   Berikan Tiga Contoh Sikap Menghargai Keberagaman Dalam Masyarakat Indonesia

7. There is a automobile in the ….
a. verandah
b. kitchen
c. living room
d. garage

eight. We should see our invitee in the ….
a. bedroom
b. dining room
c. living room
d. warehouse

9. Mother cooks in the ….
a. bathroom
b. chamber
c. living room
d. kitchen

10. Nikita is …. in the sleeping room.
a. taking a bathroom
2. cooking
c. sleeping
d. playing

eleven

Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 3 Semester 1 - fence picture

Is this a fence ?
a. Yep, information technology does
b. No, it does not
c. Yeah, it is
d. No, it is not

12. It is very hot. Turn on the …. please !
a. idiot box
b. radio
c. fan
d. stove

13. My sis is sweeping the ….
a. floor
b. window
c. door
d. roof

xiv. My mother is going to cook. She needs ….
a. vase
b. ashtray
c. stove
d. sofa

15. Father is …. on the chair.
a. continuing
b. sitting
c. walking
d. running

16.

Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 3 Semester 1 - study picture

A : ” Does Budi study at vii p.m?
B  : ….
a. Yep, he does
b. No, he does not
c. Yes, he is
d. No, he is not

17. Reno …. television in the livingroom.
a. reads
b. listens
c. watches
d. plays

xviii. Yolanda …. at six a.one thousand in the forenoon.
a. has lunch
b. has dinner
c. has breakfast
d. has brunch

19. The students can read and infringe book in the ….
a. canteen
b. library
c. laboratorium
d. warehouse

20.

Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 3 Semester 1 - teach picture

What does Mr. Hasan do ?
a. He reads book
b. He brings an eraser
c. He draws a picture
d. He teaches a lesson

Baca :   Gerakan Awal Guling Lenting Dimulai Dengan

21. Andy goes to …. at 9 p.m
a. school
b. bed
c. library
d. class

22. The students unremarkably have a flag anniversary on ….
a. Sun
b. Monday
c. Midweek
d. Saturday

23. Jundi wants to …. orange juice.
a. consume
b. cook
c. read
d. drinkable

24. The students are …. Indonesia Raya song.
a. reading
b. watching
c. singing
d. seeing

25. Niko …. the blackboard considering information technology is very muddied.
a. cleans
b. buys
c. borrows
d. brings

26. Nosotros get a transport in the ….
a. highway
b. station
c. harbour
d. aerodrome

27. We tin come across many animals in the ….
a. zoo
b. market
c. field
d. park

28. Nosotros can postal service a letter in the ….
a. movie house
b. mail part
c. bank
d. marketplace

29. The moslems pray in the ….
a. mosque
b. church building
c. temple
d. pagoda

30. Mr. Danang is a seller. He works in the ….
a. market
b. schoolhouse
c. hospital
d. office

III. Fill up the blank with suitable word !

i. We bring something with our ….
2. The children are playing football in the ….
3. A cow has …. legs
4. Andra takes a bath in the ….
5. The students are studying the lesson in the ….
6. We must …. the hand before answering.
7. Nanda is …. noodle in the bottle
eight. Mother goes shopping in the ….
9. The doctor works in the ….
10. We can save our money in the ….


Warning
 : Harap tidak mengcopy paste dan mempublish ulang Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 3 Semester ane plus Kunci Jawaban yang ada di blog juraganles.com. Jadilah blogger kreatif dengan tidak melakukan copy paste dan mempublish ulang ! Terima kasih.

Download Soal UAS Bahasa Inggris Kelas iii Semester 1

Baca :   Apa Saja Yang Dikaji Dalam Geografi Fisik

Kunci Jawaban Room I

1. She is cute
2. Nadia’south hair is long nad black
three. No, it is not
four. She always goes jogging
5. Yes, she does

Kunci Jawaban Room Two

i. a  2.b  iii.b  4.a  5.d  half dozen.b  7.d  8.c  9.d  10.c  xi.c  12.c  13.a  14.c  xv.b  16.a  17.c  18.c  19.b  20.d  21.b  22.b  23.d  24.c  25.a  26.c  27.a  28.b  29.a  30.a

Kunci Jawaban Room Three

i. hands
two. field
3. 4
4. chamber
five. classroom
6. eating
7. raise
8. market
ix. hospital
ten. bank

Itulah
Soal UAS Bahasa Inggris Kelas 3 Semester 1 plus Kunci Jawaban
yang bisa saya bagikan. Semoga bermanfaat.


Soal Bahasa Inggris Bergambar Untuk Kelas 3 Sd

Source: https://www.juraganles.com/2017/11/soal-uas-bahasa-inggris-kelas-3-semester-1-plus-kunci-jawaban.html

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.